Un sistem ergonomic ofera un mod de viata mai sanatos pentru copilul tau, de ce ? haiteti sa facem un test.

Sistem ergonomic

-sistemul ergonomic ofera copilului o pozitie corecta, adica coloana formand litera C, iar picioarele si fundul formand litera M , iar copilul v-a sta pozitionat cu fata spre tine, copilul imitand pozitia care o avea in burta mamei, dar si cel care poarta sistemul ergonomic nu se v-a mai plange de durerile de spate .

-exista mai multe tipuri de sisteme ergonomice ca SSC, Wrap Tai, Wrap, Mei Tai ,Hop Tye si nu, nu sunt cuvinte dintr-un film cu chinezi, sunt doar marsupii ergonomice, acestea fiind pe marimi (varsta copilului si greutatea lui).

-in astfel de sistem, copilul poate sa fie alaptat oriunde si mai ales oricand ,deoarece acest sistem este creat pentru asta.

– un sistem ergonomic, un sistem sanatos pentru copilul tau si un loc confortabil aproape de tine.

Ati auzit multe mamici ca ar fi primit un cadou cum ar fi un sistem “ergonomic” si ca se plang de dureri de spate si ca nu sta copil bine? Exact nu este un sistem sanatos .

Dejavantajele ? sunt multe .

Sistem neergonomic

-acest sistem tine copilul atarnat intr-un chilot, asa arata pozitia lui, de parca ar fi suspendat pe o sarma de haine, pozitia lui fiind inconfortabila, mai ales ca spatele este si buretat.

-purtarea intr-un sistem nesanatos poate duce la probleme grave, sistemul acesta pune presiune pe pe bazinul copilului si poate ajunge sa faca displatie de sold, oare cine isi doreste asta?

-dar reclama arata ca mama este fericita purtand copilul in astfel de sistem, da, corect ca este fericita, dar este doar o reclama care isi vinde produsele, nu trebuie sa te lasi influentata de imaginea produsului.

Nu mai crede tot ce vezi in reclame, ca si sarea arata ca zaharul.

Fa alegerea buna si sanatoasa, doar e copilul tau si asta conteaza cel mai mult, alege si tu un sistem ergonomic corect.

Citeste si acest articol despre depresia postpartum.

 

Citește și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *