Mereu ne confruntam cu caderea parului, cu varfuri despicate si par rar, ai incercat tot felul de metode si nu au dat niciun rezultat? noi avem solutia.

1. Cel mai important lucru atunci cand iti speli parul este de-a nu-l spala cu apa foarte calda, o temperatura cat mai rece pentru par, face ca acesta sa nu se mai despice. Dupa ce ai terminat cu spalatul pe cap nu incepe imediat sa il usuci, lasa-l sa se zvante putin, macar jumatate de ora, si feonul poate sa arda parul, deoarece are o temeratura foarte ridicata atunci cand il folosesti.
2. Foloseste balsam sau masca de par, ele hidrateaza parul si il fac moale. Macar odata pe saptamana foloseste masca sau balsamul.
3. Si parul legat poate sa afecteze caderea lui, daca parul este legat foarte tare, risti ca firele sa se rupa.
4. Folosirea unui produs de calitate (sampon, balsam, masca de par), si ele au un rol foarte important, alege un produs de calitate in functie de parul pe care il ai.
5. Nu pieptana parul foarte des, pentru ca se ingrasa, cine isi doreste acest lucru, daca parul este gras trebuie sa il spalam, ceea ce nu este sanatos pentru el. Samponul este foarte concentrat si poate afecta firul de par, inainte de a aplica samponul il poti dilua cu putina apa in palma.
6. Tunde varfurile odata pe luna, asta face ca parul sa fie sanatos.

Citește și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *